mbm förlag
International Rights

OLA AHLVARSSON
MISSION POSSIBLE
– framgångsrikt entreprenörsskap
är ingen slump


Mission Possible – om vägen till framgångsrikt entreprenörsskap och vad vi kan lära oss av vår tids hjältar, ärkeentreprenörerna

De senaste 150 årens utveckling har varit makalös. Uppfinningar och nya resurser skapar möjligheter och förändrar världen i accelererande hastighet. Ärkeentreprenörssamhället är här. Entreprenören blir ärkeentreprenör. Ola Ahlvarsson identifierar i boken de sex olika ärkeentreprenörstyperna och deras angreppssätt:
   – Det finns olika typer av entreprenörer, och du kan bli en av dem. Framgångsrikt entreprenörsskap är ingen slump.

Ärkeentreprenörernas tid kräver nya redskap. Ärkehypekurvan hjälper dig att skilja det som skapar sunda företag från det som är hype. Att kunna förstå vilka de olika aktörernas roller är, samt hur de agerar allteftersom ärkehypekurvan skiftar är kritiskt såväl för att kunna tolka det som händer idag som att kunna sia om framtiden.

Så hur vinner man? Ola Ahlvarsson:
   – Affärsidéns betydelse är ofta överskattad, liksom entreprenörens är underskattad.
   I boken ger Ahlvarsson tolv råd från ringside för att lyckas i framtiden. Mission Possible.
 
Ola Ahlvarsson
Passionerad serieentreprenör. VD och grundare av Result och managementrådgivare till snabbväxande företag. Ola är även huvudägare i Torget och Letsbuyit, vald till Global Leader of Tomorrow på World Economic Forum samt E-Strategies Course Director och Executive MBA Program Faculty Member vid Stockholm School of Economics i Riga.

1997 blev Ola Ahlvarsson världsmästare i kickboxning. Som entreprenör är drivkrafterna för att vinna desamma. I Mission Possible beskriver han – med många exempel på framgångsrika entreprenörer – motiv, metoder och möjligheter som leder till framgång.

Bokfakta
Mission Possible, Ola Ahlvarsson
Inbunden med skyddsomslag och bokmärkesband, 208 sidor, illustrerad
ISBN 91-975045-56

 
Du kan köpa Mission Possible i din bokhandel, eller beställa från bl.a. Internetbokhandlarna nedan:
Klicka här för att gå till AdLibris
Klicka här för att gå till Bokus